radyobir
radyobir

Aleyna'dan Deniz Seki itirafı!..

Geçtiğimiz hafta yeni şarkısı sanık ile sevenlerinin karsisina cikan Güzel Sanatci Aleyna Dalveren den Sanatçı Deniz Seki İtirafı geldi. Annesi Başak Dalveren ile Sanık isimli duygusal parçaya düet yapan güzel sanatcı klipte mahkeme ve gözaltına alınma sahnelerinde elinde olmadan ürktüğünü ve çekimler sırasında sinir krizi geçirip ağladığını itiraf etti.

30 Mayıs 2017 05:00 | Kategori: Magazin

Aleyna Dalveren "klipte en çok Ünlü Sanatçı Deniz Seki'yi düşündüm ve tüm kader mahkumları birden gözümün önüne geldi ben rol gereği bile dayanamazken, insanların bu durumu, hayatlarının uzunca surelerinde yaşamaları gerçekten zor bir durum. Allah tüm kader mahkumlarının yardımcısı olsun" dedi. Deniz Seki'nin kısa  bir süre sonra tahliye edileceğinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Aleyna Dalveren, "onun ilk konserinde yanında olmak istiyorum" dedi.

İstanbul Beykoz'da bir platoda uzun bir sürede klip çekimlerinin tamamlandığını anlatan güzel sanatcı, "sürekli ağladığım için bir cok defa makyajım tazelenmek zorunda kaldı. Enerjim düştü ve ben sanki gercekten o durumdaymışım gibi davranmaya baslayınca annem ve abim beni teselli edip havaya sokmaya çalıştılar" dedi.              
Aleyna Dalveren in annesi Başak Dalveren ile düet yaparak seslendirdiği "Sanık" adlı parçası tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI