radyobir
radyobir

Aleyna'ya anne - baba desteği...

Aleyna Tilki, önceki akşam Emaar Square Mall'un "Baharın Tüm Enerjisi Emaar Kadar Yakın" sloganıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında sevenleriyle bir araya gelerek unutulmaz bir konsere imza attı.

17 Nisan 2018 02:40 | Kategori: Magazin

18 yaşındaki şarkıcı, kendi repertuvarının yanı sıra farklı şarkıları da yorumlarken, kendine ait bir bestesini de seslendirdi. Viyana’dan İstanbul’a iner inmez hemen konserine koşan Aleyna Tilki’yi, geçtiğimiz ocak ayında boşan babası Mehmet Tilki ve annesi Havva Tilki’de yalnız bırakmadı. Aleyna’nın annesi ve babası gazetecilerin sorularını yanıtlamaktan kaçınırken, aynı karede poz vermemek için kameralarla köşe kapmaca oynadılar.



Ailemin yanımda olması bana güç veriyor
 
Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek kendisine yöneltilen sorulara cevap veren genç şarkıcı, ''18 yaşına bastıktan sonra konser programına hız verdim. Bir yandan da yurt dışı konserlerim devam ediyor. Emaar Square Mall’a da Viyana konserinden geldim'' dedi.

Yıldız Tilbe'nin proje albümünde de yerini aldığını belirten Aleyna Tilki, ''Yıldız Tilbe, çok tatlı ve mütevazı bir isim onu tanıdığım için çok mutluyum'' dedi.



Ailesi de konserde genç şarkıcıyı yalnız bırakmazken, bununla ilgili olarak ise, ''Onların yanımda olması bana güç veriyor. Bugün annem, babam ve kardeşim yanımda. Yurt dışı konserlerinde mutlaka annem veya babam yanımda oluyor'' dedi.

"18 yaşına basar basmaz hesaplarını kendi kontrol etmeye başladı" şeklinde çıkan haberlere de taçıklık getiren Aleyna Tilki, ''Hesaplarımı ben değil ailem takip ediyor. Ben hala harçlık alıyorum ailemden. Bir de benim hesabım var oraya yatıyor, o yüzden hiç o tarafları kurcalamıyorum. İlerleyen zamanlarda çok güzel işlere imza atarak iş kadını olmak istiyorum ama daha bunlar için erken tabii'' dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI