radyobir
radyobir

Ali Poyrazoğlu İDOB orkestrasını yönetiyor

Ali Poyrazoğlu'nun yepyeni projesi, "Desiderata - İnsan Sesine Konan Kuş" Projesi ile, klasik müziği, operayı ve tiyatroyu buluşturuyor. "Desiderata", 7 Ocak 2023 Cumartesi akşamı Türk Telekom Opera Sahnesi'nde seyircilerle buluşacak.

27 Aralık 2022 20:23 | Kategori: Kültür & Sanat

Poyrazoğlu, bu projede konuk orkestra şefi olarak, hem  Zdravko Lazarov idaresindeki İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nı yönetiyor hem de mizah diliyle, klasik müziğin eşsiz eserlerinin eşliğinde sanatın yaşamlarımızda yarattığı farkın altını çiziyor.

Gecede; İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçıları; mezzosoprano Nesrin Gönüldağ, bariton Murat Güney ve keman sanatçısı Oleksandr Samoylenko solist olarak yer alacak. Programın ışık tasarımı Taner Aydın’a ait. 

 Programda ; Georges Bizet’nin "Carmen” Operası’ndan bölümlerin yanı sıra; Havanaise, Op.83 (Camille Saint-Saëns), Zigeunerweisen, Op.20 (Pablo De Sarasate), Goyescas: Intermezzo (Enrique Granados) adlı eserler yer alıyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI