radyobir
radyobir

Alice'in Labirentleri

Yazan ve Resimleyen: Agnese Baruzzi abm Yayınevi

10 Temmuz 2019 10:40 | Güncelleme :11 Temmuz 2019 08:55 | Kategori: Okudukça

Alice ile birlikte Beyaz Tavşan’ın deliğine inip Harikalar Diyarı’na adım atmaya hazır mısın? abm Yayınevi’nin yeni etkinlik kitabı Alice’in Labirentleri ile herhangi bir kuralı olmayan çok acayip bir yeri ziyaret ederek birbirinden tuhaf karakterler ile karşılaşan çocukların hem görsel zekası hem de araştırma güçleri gelişecek.

Gözlerim çok keskin diyenlerden misin? Zor görevleri başarmada üstüme yoktur mu diyorsun? O zaman abm Yayınevi’nin yayımladığı bu yeni etkinlik kitabına bayılacaksın! Haydi Alice’le birlikte Beyaz Tavşan’ın deliğine in! Aşağıda seni bekleyen Harikalar Diyarı her zamankinden daha da ilginç! Delikten kurtulmanın tek yolu var: Alice’nin Harikalar Diyarı’ndaki maceralarına katılmak ve daha önce hiç karşılaşmadığın karakterlerle bir olup dev labirentlerin içinde yol bulmak!

2001’den beri çeşitli ülkelerde yayımlanmış kırktan fazla kitabın yazarı olan Agnese Baruzzi’nin "Ara, bul ve say” mottosuyla kaleme aldığı ve çizimlerini yaptığı Alice’nin Labirentleri ile çocuklar görsel zekasını ve araştırma güçlerini geliştiriyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI