radyobir
radyobir

Kendin pişir kendin ye...

Kültür Bakanlığı'ndan Türk Telekom'a kadar büyük destekler alan "Sevdam Gözlerinde Kaldı" tam bir fiyasko çıktı. Vizyona girdiğinden bu yana 6 bin seyircinin izlediği ve 71 bin lira hasılat elde eden film düş kırıklığı yarattı.

06 Aralık 2016 07:08 | Güncelleme :06 Aralık 2016 12:46 | Kategori: Kültür & Sanat

Yapımdan yönetime, senaryodan oyunculuğa kadar her yere Yenilmez soyadının damgasını vurduğu "Sevdam Gözlerinde Kaldı" tam bir düş kırıklığı oldu. 

Yenilmez Sanat Merkezi adına filmin yapımcılığını üstlenen Ahmet Yenilmez, ayrıca yönetmen koltuğuna oturan isim de oldu. 

Ahmet Yenilmez bununla da kalmayıp Özge Aras Yiğit'le birlikte filmin senaristliğine de soyunmuş.



Yenilmez soyadı filmin rol dağıtımına da yansımış. Filmin başrollerinde Ahmet Yenilmez ve Burak Alp Yenilmez isimleri ilk sırada göze çarpıyor. 

Diğer rollerde ise Hümeyra Çetin, Mehmet Ali Tuncer, Nejat Yıldız, Yusuf Aytekin, Hayrettin Batur ve Nermin Mert gibi tanınmamış isimler yer alıyor.



Bu arada Abdullah Çatlı'nın kızı Gökçen Çatlı ile Naşit Özcan ve Hasan Kaçan gibi isimler de filme oyuncu olarak destek vermiş. 

"Sevdam Kanatlarında Kaldı"nın jeneriğinde yer alan bir diğer Yenilmez de Yapım Koordinatörlüğünü istlenen Satuk Buğra Yenilmez.



Gelelim filmin box office'ine. 2 Aralık'ta gösterime giren film hafta sonu rakamlarına göre 6.659 seyirci tarafından izlenmiş. Toplam hasılat ise 71.339.

Aynı gün gösterime giren "Görümce"nin 353.620 sinemasever tarafından izlenmesi ve 4.249.378 TL hasılat elde etmesi "Sevdam Gözlerinde Kaldı"nın nasıl bir fiyaskoyla sonuçlandığının göstergesi.

Bunca destek ve reklama rağmen filmin yaşadığı bu düş kırıklığı biraz düşünmeye değer sanırız. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI