radyobir
radyobir

Alman çiftin katili memleketinde yakalandı!..

Alanya'da evlerinde alkol alıp sohbet ettikleri Alman çifti öldüren iki zanlıdan Takan C., memleketi Zonguldak'ta yakalandı.

01 Eylül 2014 10:55 | Güncelleme :01 Eylül 2014 11:20 | Kategori:

Antalya’nın Alanya İlçesi’ne tatile giden Peter Horvath (65) ile eşi Kerstin Horvath’ı (50) kiraladıkları evde öldüren iki zanlıdan biri yakalandı. Cinayetin ardından güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin adam öldürmekten sabıkalı Tarkan C. (37) ve Murat Ç. olduğunu belirledi. Tarkan C. memleketi Zonguldak’ta yakalanırken, diğer zanlı Murat Ç. ise hâlâ aranıyor. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Tarkan C., ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

TANIŞTIKLARI GÜN ÖLDÜRDÜLER

Yürüyüş yaparken tanıştıkları Tarkan C. ile Murat Ç.’yi evlerine davet eden Alman çiftin öldürüldüğü, kendilerinden haber alamayan yakınlarının polise haber vermesiyle ortaya çıkmıştı. İki zanlı beraber alkol aldıkları Peter Horvath ile eşini başlarına vurarak öldürmüştü. Polis, Euro 5 sitesindeki evde yaptığı aramada çiftin cesetlerini ayrı odalarda iki yatak bazasının içinde, el ve ayaklarını iple bağlanmış, ağızları da koli bandıyla kapatılmış halde bulmuştu. Katiller, cesetlerin kokmasını engelemek için de klimayı açık bırakmıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI