radyobir
radyobir

Almanya'nın en seksi polisi' mesleğine ara veriyor

Almanya'nın en ünlü fitness ikonlarından biri olan Adrienne Koleszar, sosyal medyadaki hayranlarına ve ailesine daha fazla zaman ayırmak için polislik kariyerine ara verdiğini açıkladı.

04 Ağustos 2018 03:04 | Kategori: Dünya

Alman basını tarafından 'Almanya'nın en seksi polis memuru' ilan edilen Koleszar, sosyal medya üzerinden polislik kariyerine ara verdiğini duyurdu. Almanya'ın Dresden kentinde yaşayan Koleszar, polis olmasının yanı sıra bikinili ve jimnastik kıyafetleriyle çektirdiği fotoğraflar çekerek bir 'fitness' idolüne dönüşmüş ve sosyal medyada yarım milyondan fazla takipçiye ulaşmıştı.


Temmuz ayında mesleğine ara vererek 6 ay izne çıkan ve tatil için gittiği Florida'da çektirdiği fotoğraflarla gündeme gelen Koleszar mesleğine ara verdiğini şu sözlerle duyurdu:

"Detaylı bir planım yok, daha yaratıcı olmak ve aileme daha çok zaman ayırmak istiyorum"



Alman Bild gazetesi Koleszar'ın bir sene izin almak istedi, ancak polis teşkilatı kendisine en fazla 6 ay izin verebileceğini söyledi.



Koleszar, polisliğe 1 Ocak 2019 tarihinde geri dönecek.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI