radyobir
radyobir

Alper Kul'dan hamilelik komedisi

BKM'nin organizasyonuyla 11-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan "İstanbul Komedi Festivali" pek çok komedyeni biraraya getirirken yeni projelere de ev sahipliği yapıyor.

27 Ekim 2017 11:12 | Kategori: Kültür & Sanat

"Güldür Güldür Show”daki performansı ile ekranlarda herkesi kahkahaya boğan Alper Kul tek kişilik stand-up gösterisi "Hamileyim” ile ilk kez 17 Kasım’da Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne alıyor.
 
Bir erkek çocuk babası olan Alper Kul "Hamileyim” adlı gösterisini "Hormonları ip atlayan lohusa bir anne, uyumayan bir evlat ve şaşkın bir babanın hikayesi” olarak özetlerken "Babalık sonradan öğrenilir” söyleminin komedisini yapıyor…
 
"Kemal Sunal Sergisi” ile başlayacak şovlar,  gösterimler,  sergiler ve atölyelerle İstanbul’lulara keyif ve kahkaha dolu anlar yaşatacak "İstanbul Komedi Festivali" etkinlik biletleri Biletix’te… 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI