radyobir
radyobir

Altın Kızlar'ın ''Rose'u'' Betty White hayatını kaybetti

Altın Kızlar dizisiyle dünyanın dört bir yanında televizyon izleyicisinin sevgisini kazanan Amerikalı komedi yıldızı Betty White 100 yaşına üç haftadan kısa süre kala hayatını kaybetti.

01 Ocak 2022 05:09 | Kategori: ABD

Magazin dergisi People, sanatçının menajeri Jeff Witjas’ın ‘‘Betty 100 yaşına gelmek üzere de olsa onun sonsuza dek yaşayacağını düşünüyordum’’ dedi. Oyuncunun ölüm nedeniyle ilgili henüz açıklama yapılmadı.

Gençlerin egemenliğindeki eğlence sektöründe film oyuncuları 40’larından sonra kariyerlerinde zor bir döneme girerken White 60’lı yaşlarında kariyerine dolu dizgin devam etti ve 80’leriyle 90’larında bir popüler kültür fenomeni haline geldi.

White 92 yaşında ‘‘Hot in Cleveland’’ adlı sit-com türü televizyon dizisinde, 2014 yılında proje iptal edilene kadar rol aldı.

White, basına son günlerde verdiği röportajlarda uzun ömrünün sırrını sağlıklı yaşaması, talihli olması ve işini sevmesi ile açıklamıştı.

White 2018 Emmy töreninde onur ödülünü alırken yaptığı konuşmada ‘‘Hala sektörde olmam ve bana hala katlanmanız inanılmaz’’ demişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI