radyobir
radyobir

Altuğ Akınsel, "Dengi Dengine" şarkısıyla dijitallerde

Altuğ Akınsel, "Dengi Dengine" isimli yeni single çalışmasını yakın zamanda tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşturmaya başladı. Alelade bir aşk şarkısının ötesindeki sözleriyle çok beğenilen "Dengi Dengine", pek çok müzik platformunda ise zirveye doğru hızlı yükselişini sürdürüyor.

07 Aralık 2022 12:14 | Güncelleme :07 Aralık 2022 12:17 | Kategori: Kültür & Sanat

Seslendirdiği her şarkıyla hayran kitlesini artıran Altuğ Akınsel, yeni single’ını 25 Kasım tarihinde müzikseverlerin beğenisine sundu. Sözü, müziği ve düzenlemesi Akınsel’e ait olan "Dengi Dengine”, kısa sürede dinleyicilerden çok güzel tepkiler alırken, dijital platformlara da bu durum yansımaya başladı. Dijital platformlardaki listelerde zirveye doğru yükselişine devam eden "Dengi Dengine”, aşkı yeniden yorumlayan sözleriyle de müzik dünyasında dikkat çekiyor.

"Dengi Dengine”, alelade bir aşk şarkısı olmanın ötesine geçerek, aşkın doğasından kaynaklanan güçlü duyguların kadın ve erkekte oluşturduğu medcezirlerden de bahsediyor. Yönünü kendisi belirleyen aşkın, tüm renklerine dokunan şarkı, aynı zamanda Altuğ Akınsel’in müziğe dair her geçen gün artan olgunluğunu da ortaya koyuyor.

Hit Entertainment Group etiketiyle yayınlanan "Dengi Dengine”nin lansman konserinde Altuğ Akınsel, 2023 yılında müzikseverlerle buluşturacağı şarkılarının sinyalini de verirken, yeni çalışmalarının müzik dünyasına taze bir soluk getirmesini hedefliyor.

Şarkıcı, besteci ve söz yazarı Altuğ Akınsel piyanist kimliğiyle de bugüne kadar birçok projeye imza attı. Tiyatro ve film müziği gibi birçok farklı projede de yer alan ve dünyanın en önemli sahnelerinin de içinde bulunduğu 30’dan fazla salonda konser veren Akınsel, tüm Türkiye’yi kapsayacak bir performansla müziğini her kitleyle paylaşmayı amaçlıyor. Akınsel’e albüm ve konserlerinde; davulda Erdem Şenol, bas gitarda Ertunç Şenel ve gitarda Alper Düzgün eşlik ediyor.

Altuğ Akınsel ile ilgili detaylı bilgi için www.altugakinsel.com adresi ve sosyal medya hesapları ziyaret edilebilir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI