radyobir
radyobir

Ameliyat sonrası yara izinde örümcek çıktı

NT News haberine göre, Endonezya'nın Bali adasındaki doktorlar genç Avustralyalının cildinin altında tropik bir örümcek buldular.

19 Ekim 2014 12:42 | Kategori: Sağlık

11 Ekim Cumartesi günü sabah otelde uyanan 21 yaşındaki Dylan Thomas, cildinin üzerinde göbeğinin iki santim üstünde başlayan ve üst kısmına doğru yönelen kırmızı fantezi bir iz ile karşılaştı. Aynı günün akşamı çizgi 2-3 cm. daha uzun hale geldi.
Dylan pazar sabahı erkenden doktorlara müracat ettiğinde bunun küçük bir böcek ısırığı olduğu söylendi ve cildin kırmızı çizgisi üzerini silmesi için ona antihistaminik krem verildi. Ancak 1-2 saat sonra gencin cildinde kabarcıklar oluştu ve yanık gibi ağrılar hissetmeye başladı.
En son olarak Avustralyalı pazartesi günü cilt doktorunu ziyaret etti. Doktor bunun sıradan bir şey olduğunu söyledi. Uluslararası Tıp Merkezi doktorları ise cildinde örümceği tespit ettiler ve çıkardılar. Onun kısa bir süre önce apandisit ameliyatında kalan yara yoluyla cildin altına girdiği ortaya çıktı.
Dylan’ın sözlerine göre, örümceğin boyutu maç başından biraz büyüktü. Avustralyalının vücudunda üç gün yaşayan hayvan bir kabın içerisine konularak incelenmesi için biyoloji uzmanlarına gönderildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI