radyobir
radyobir

Ana - oğul son anda kurtarıldı

Boyabat ilçesinde bir evde çıkan yangında yaralanan anne ve 4 yaşındaki oğlu ile onları kurtarırken dumandan etkilenen itfaiye eri hastaneye kaldırıldı

08 Mart 2018 09:08 | Kategori: Yaşam

Sinop'un Boyabat ilçesinde, evde çıkan yangında yaralanan anne ve oğlu ile dumandan etkilenen itfaiye eri tedavi altına alındı.

Yenimahalle'de Kadir Aktaş'a ait 4. kattaki evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevler kısa sürede tüm evi sardı. Bu sırada evde bulunan İlknur Aktaş ile 4 yaşındaki oğlu Muhammed Umut alevler arasında kaldı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan anne ile oğlunu kurtaran itfaiye eri Hilmi Gültekin de dumandan etkilendi.

Evden çıkarılan İknur Aktaş ve oğlu ile itfaiye eri Gültekin, Boyabat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anne ile itfaiye eri, ayakta tedavi edildi. Durumu ağır olan Muhammet Umut Aktaş, ilk müdahalenin ardından İstanbul Kartal'daki yanık merkezi bulunan bir hastaneye sevk edildi.

Öte yandan, kontrol altına alınan yangın nedeniyle evde hasar oluştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI