radyobir
radyobir

Anadolu Efes toparlanıyor

Basketbol Süper Ligi'nin 4. hafta kapanış maçında Anadolu Efes, Büyükçekmece'yi 94-75 mağlup etti.

30 Ekim 2017 20:51 | Kategori:

Büyükçekmece, karşılaşmaya Bracey Wright ile etkili bir başlangıç yapsa da, kısa süede toparlanan Anadolu Efes, ilk çeyreği 22-21 önde kapadı. İkinci çeyrekte, Efes karşısında maçtaki direncini devam ettiren Büyükçekmece, yeniden öne geçip farkı 4 sayıya kadar çıkardı. Ancak Errick McCollum'un çeyrek bitimine 5 saniye kala bulduğu basketle Anadolu Efes, devre arasına 46-45'lik üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyrekte farkı çift hanelere çıkaran Lacivert Beyazlılar, Ricky Ledo'nun hücumdaki etkili performansıyla oyunu domine etmeye başladı ve son çeyreğe 77-57 önde girdi. Rakibi karşısında kontrolü sağlayan Efes, mücadeleyi 94-75 kazandı. 

Anadolu Efes'te maçın en skorer ismi olan Errick McCollum 21 sayıyla oynarken, Ricky Ledo 19 sayıyla takımına katkı sağladı. Büyükçekmece'de ise 19 sayıyla maçı tamamladı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI