radyobir
radyobir

Anakonda'nın karnında yaşadıklarını anlattı

Eaten Alive (Canlı yenilen) programı için Anakonda yılanı tarafından yutulan Paul Rosolie yılanın karnında ne hissettiğini anlattı. Araştırmacı NBC'de yayımlanan Today talk Show programına katıldı.

04 Aralık 2014 10:37 | Güncelleme :04 Aralık 2014 11:08 | Kategori:

Dev yılanın karnında bir saat bulunan Paul Rosolie deneyinin temel amacının tropik Amazon ormanların yok oluşuna dikkat çekmek olduğunu açıkladı.
Araştırmacı "Son hatırladığım yüzümün önünde ağzını genişçe açmış bir yılandı. Bunun ardından her şey karanlığa büründü” dedi.
Araştırmacı Roselie Anakonda yılanının karnında toplam bir saat geçirdi. Roselie yılanın karnından nasıl çıktığıyla ilgili ayrıntı vermedi.
Araştırmacının bu deneyi gerçekleştireceğini duyurmasının ardından hayvan koruyucusu PETA örgütü program yapımcılarını kınadılar. PETA’nın açıklamalarını yorumlayan Roselie kurumun yılanın sağlığıyla ilgili kaygılarını paylaştığını söyledi. Araştırmacı deneyin ardından yılanın hayatta kaldığını ve kendini iyi hissettiğini de sözlerine ekledi.
Eaten Alive programı Discovery Channel’da 7 Aralık 2014 tarihinde yayımlanacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI