radyobir
radyobir

Anastasiadis hastaneye kaydırıldı

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis, mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

21 Haziran 2014 17:19 | Kategori: Dünya

Anastasiadis'in rahatsızlığı nedeniyle, 23 Haziran Pazartesi yapılması planlanan liderler görüşmesinin ise ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.
Rum Hükümet Sözcüsü Nikos Hristodulidis yaptığı yazılı açıklamada, Rum lider Anastasiadis'in gastroenterit (mide ve bağırsak iltihabı) şikayetiyle Güney Lefkoşa'daki Areteio Hastanesi'ne kaldırıldığını, tedavi ve ileri tetikler için burada tutulduğunu belirtti.
Kıbrıs Türk tarafının müzakerecisi Kudret Özersay da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Rum yönetimi yetkililerinin Anastasiadis'in rahatsızlığı konusunda BM aracılığıyla kendisi ile temasa geçtiğini bildirdi.
Özersay, Rum yönetimi yetkililerinin Anastasiadis'in rahatsızlığı nedeniyle BM aracılığıyla ilettiği talep çerçevesinde, 23 Haziran Pazartesi günü yapılması planlanan Anastasiadis ile KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu görüşmesinin ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI