radyobir
radyobir

Andre Silva bedelsiz geliyor

Galatasaray, transferi için bizzat teknik direktör Fatih Terim'in de devreye girdiği 22 yaşındaki futbolcunun yolunu gözlüyor. Portekizli yıldızın kiralanması konusunda kulübü Milan'la anlaşan Galatasaray Yönetimi, şimdi oyuncunun 3 milyon Euro'luk yıllık ücreti kabul etmesini bekliyor.

31 Temmuz 2018 11:58 | Kategori:

Kulüplerin anlaşması gereğince Milan’a büyük ihtimalle kiralama bedeli ödenmeyecek. Andre Silva’nın transferiyle beraber, Gomis endişesi de ortadan kalkmış olacak.

Kulüpten zamlı yeni mukavele bekleyen ve adı Arap kulüpleriyle anılan Fransız golcünün, takımdan ayrılma veya formdan düşme ihtimaline karşın, Andre Silva takviyesi çok önemli bir opsiyon olarak görülüyor.

AHMED MUSA AŞKI BİTMEDİ!

Andre Silva transferinin suya düşmesi ihtimaline karşın, Galatasaray’ın Ahmed Musa’ya olan ilgisi sürüyor. Sarı-Kırmızılılar’ın kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı 25 yaşındaki Nijeryalı forvet için, Leicester’a çok sayıda transfer teklifi geldiği belirtiliyor. Cim Bom, Silva ya da Musa’dan birini kadroya katabilmek adına yoğun mesai harcıyor.

TERİM, ANCELOTTI'Yİ ARADI!

Galatasaray, Ndiaye ve Emre Akbaba girişimlerinde aşama kaydedilememesi üzerine, Napoli'den Marko Rog'a yöneldi.

Sabah'ın haberine göre; 23 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu için bizzat Fatih Terim devreye girdi. Yakın dostu olan Napoli'nin hocası Ancelotti'yi arayan Terim, Rog'u kiralamak istediğini söyledi.

Ancelotti onay verince Terim bu kez de futbolcuyu ikna etmek için vatandaşı Slaven Bilic'e başvurdu.

Bilic de Rog'la görüşerek, bir sezon Galatasaray'la Devler Ligi'nde oynamasının kendisi için önemli bir aşama olabileceğini anlattı. Galatasaray şimdi Rog'un vereceği kararı bekliyor.

MAICON'A 8 MİLYON EURO!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezondan beri tartışılan isim olan ve elden çıkarılması gündeme gelen Maicon ile ilgili gelişme var. Mali açıdan sıkıntılı günler yaşayan ve her futbolcusu için gelecek teklife açık olan Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı stoper ile Portekiz'den ilgilenen kulüplerin olması üzerine sevinç yaşadı. 

Portekiz pasaportu da olan ve daha önce Porto ve Nacional formalarını giyen Maicon'un, Sporting Lizbon ve Braga takımlarının radarında olduğu ortaya çıktı... 29 yaşındaki stoperi çok iyi tanıyan ve transferi için yarışa giren iki kulüpten Sporting'in 8 milyon Euro gibi bir rakamı gözden çıkardığı öğrenilirken Braga'nın ise bütçeyi daha düşük tuttuğu belirtildi.

MAİCON GİDERSE BİR STOPER VE BİR GOLCÜ GELECEK

Öte yandan güçlü fiziği ile dikkat çeken ancak zaman zaman yaptığı kritik hatalarla geçen sezon sorun yaşatan Maicon'un Galatasaray'da yoluna devam etmek istediği öğrenildi. Ancak yeni transfer yapmak için oyuncu satmak zorunda olan yönetimin, resmi teklifin kulübe ulaşmasını bekledikleri ve bu süreçte Maicon'u ikna etmeyi planladıkları kaydedildi. 

Geçen sezonun başında Sao Paulo'dan 7,5 milyon Euro'ya alınan Maicon'un satılması halinde Sarı-Kırmızılılar, düşük bütçeli bir stoper ve golcü transferi yapmayı hedefliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI