radyobir
radyobir

"Anne yemeği tadinda film"

Yapımcılığını Avşar filmin üstlendiği, bir Çağan Irmak filmi olan ''Bizi Hatırla''nın oyuncuları Altan Erkekli, Tolga Tekin, Özge Özberk ve Binnur Kaya'nın katıldığı Vadistanbul'da gerçekleşen ekip galasına Ahu Yağtu,Cansel Elçin gibi ünlü isimler de katıldı.

23 Kasım 2018 13:13 | Kategori: Magazin

Aile, şehir, kuşak çatışmalarını hem komik hem de dramatik bir dille anlatan Çağan Irmak’tan tanıdık bir hikaye ‘‘Bizi Hatırla’’ seyircisiyle buluşmanın heyecanını yaşıyor.Oyuncu Binnur Kaya "Çağan Irmak ile çalışmak çok güzeldi, anne yemeği tadında bir film oldu. " dedi. 

"Nerede oturacağıma onlar karar versin”

Film kadrosunda rol alan usta oyuncu Altan Erkekli son günlerde oyuncu Talat Bulut ile arasında yaşanan polemiğe yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde Altan Erkekli bir röportajında "Her gece borçlarımı düşünmekten bıktım” açıklamasını yapmış bunun üzerine Talat Bulut’ta "Her filmde oynamana rapmen 1 milyon dolarlık evin borcunu ödemekte zor. " demişti. Altan Erkekli bu açıklamaların üzerine "Bu konu ile konuşmak istemiyorum nerede oturacağıma onlar karar verdin ona göre yaşayalım  " cevabını verdi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI