radyobir
radyobir

Anneanneden kına gecesi

Perşembe akşamı Engin Altan Düzyatan'la nikah masasına oturacak olan Neslişah Alkoçlar, kına gecesini önceki gün, anneannesi Hülya Koçyiğit'in Zekeriyaköy'deki evinde yaptı.

24 Ağustos 2014 10:31 | Kategori: Magazin

Davetlileri beyaz bir elbiseyle karşılayan, kına merasimi sırasında ise geleneklere uyup kırmızı bir kaftan giyen Alkoçlar, "Annem ve anneannem sağ olsunlar, benim için çok güzel bir kına organize etmişler. Çok mutlu, bir o kadar da heyecanlıyım” dedi. Konuklara döner dürüm, yaprak sarması ve kurabiye çeşitleri ikram edilen, ayrıca Bursa peştamalı, sabun ve banyo kesesinden oluşan setler dağıtılan gecede, eğlence geç saatlere kadar sürdü. Davul ve zurnalar eşliğinde coşan konuklar, Tarkan’ın yeni şarkısı "Hop De”yi de defalarca çaldırdı. Engin Altan Düzyatan da ilerleyen saatlerde beş arkadaşıyla eğlenceye katıldı. Alkoçlar’ın karşısına bir buket kırmızı gülle çıkan oyuncu, "Çok heyacanlıyım. Dizlerim titriyor” sözleriyle heyecanını paylaştı.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI