radyobir
radyobir

Annelere nem mucizesi

Cildimiz şehir hayatı içinde birbirinden çok farklı etkenler nedeniyle kuruyor ve canlılığını kaybediyor. Büyük değer verdiğimiz annelerimiz de ciltlerinde bu yıpratıcı etkileri yaşıyor. 110 yılı aşkın dermatoloji uzmanlığına sahip, ünlü cilt bakım markası Diadermine, şimdi yeni serisi HYDRALIST Nem Mucizesi ile bir nem mucizesi gerçekleştiriyor. Cildi şehrin yıpratıcı etkilerine karşı koruyan ve susuzluğuna son veren yeni HYDRALIST Serisi, özellikle günü yoğun yaşayan anneler için en özel Anneler Günü hediyesi olarak öne çıkıyor.

09 Mayıs 2018 12:09 | Kategori: Sağlık

Diadermine tarafından geliştirilen HYDRALIST Serisi, nem mucizesini hyaluronik asit ve çöl yosunu özünden oluşan eşsiz bir formülle gerçekleştiriyor. Ağırlığının 1.000 katı kadar suyu hapseden hyaluronik asit, cilt yüzeyine uygulandığında yoğun nemlendirme sağlıyor ve cildin nemini gün boyu koruyor. Kökeni okyanus olan ve sular çekildikten sonra metabolizmasını adapte ederek Sahel Çölü'nün zorlu koşullarında bile hayatta kalmayı başaran çöl yosunundan elde edilen özler ise ağırlığının 30.000 katı kadar suyu hapsederek cildi nemlendiriyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI