radyobir
radyobir

Apartman dairesi havaya uçtu!..

İstanbul Esenyurt'ta 5 katlı bir apartmanın en üst katında uyuşturucu üretildiği iddia edilen bir dairede henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi ağır yaralandı.

02 Mayıs 2017 04:59 | Kategori:

Olay, Mehterçeşme Mahallesi 1881 Sokak’ta bulunan 5 katlı apartmanın en üst katındaki dairede saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle dairenin cam ve çerçeveleri sokağa fırlarken dairede yangın çıktı.

Olayda dairede bulunan B.A(33), R.G (25), S.S (27) vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, vatandaşlar tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, ambulans sevk edildi. Esenyurt, Beylikdüzü ve Yakuplu itfaiye istasyonlarından görevlilerin müdahalesiyle alevler kısa sürede söndürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri binanın bulunduğu sokağa şerit çekerek delil araştırması yaptı. Bomba imha uzman ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri de olay yerinde incelemelerini yaptı. Patlamanın meydana geldiği evde 20 kg sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildiği belirtilirken daire sahibi M.A (26) da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ekipler, uyuşturucu imal edildiği öne sürülen evde yaşanan patlamanın nedenini araştırıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI