radyobir
radyobir

Arda Kural Beyazperdeye geri döndü

Başrollerini Arda Kural, Tuğba Özay ve Metin Yüksel'in oynadığı korku filmi "Nefrin" 2 Haziran'da vizyona giriyor. Kural, "Artık sağlığıma kavuştum. Çok özlediğim film setlerine tekrar döndüm. Bu kez korku filminde oynuyorum. Hayranlarım benden korkacaklar" dedi.

03 Mayıs 2017 07:25 | Kategori: Magazin

Yapımcılığını DSS Yapım’ın,  yönetmenliğini Gülşen Güner’in yaptığı korku filmi "Nefrin” vizyona girmek için gün sayıyor. Filmde Arda Kural ve Tuğba Özay’ın yanı sıra Eylem Doğan, Gülten Kesgin, Murat Ercanlı, Aydan Çakır ve Ece Baykal’da rol alıyor. Filmde kardeşine büyü yapılan Enes karakterini canlandıran Arda Kural, "Kötü günler geride kaldı, kendimi işime verdim. Tekrar sinema ve dizi projeleri görüşmelerine başladım. Nefrin filmi ile tekrar sektöre giriş yaptım. Filmimiz 2 Haziran’da vizyona giriyor. Çekimlerde bol bol güldük ve eğlendik” dedi.

Filmde Tuğba Özay kaynına büyü yaptıran Esin karakterini canlandırıyor.

Filmde Aras ve Enes adında iki gencin başından geçen olaylar konu ediliyor. Babaları vefat edince hayatlarının tamamen değişeceğini düşünürler. Ancak Enes’in eşi babadan kalma mirasın ikiye bölünmesinden rahatsızdır.  Tek derdi Araf’tan kurtulmaktır. Büyülere ve doğaüstü güçlere son derece bağlı olduğundan planlarını bu doğrultuda yapmaya başlar. Enes’i ikna etmesi çokta zor olmamıştır. Araf’a delirmesi için büyük bir büyü yapılır. Bu büyü Araf’ın gördüğü rüyaların etkisinde kalarak delirmesine neden olur.
Kırıkkale’nin Derice köyünde yapılan çekimlerde filmde köy haklıda rol aldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI