radyobir
radyobir

Arda Turan hangi takıma gidiyor?..

Barcelona forması giyen ve takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Arda Turan için flaş bir gelişme yaşandı...

02 Haziran 2017 12:10 | Güncelleme :02 Haziran 2017 12:17 | Kategori:

Arda Turan, 2016-2017 sezonunda toplamda 1847 dakika sahada kaldı ve gol başına 142 dakikalık bir ortalama yakaladı.

Barcelona forması giyen ve takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Arda Turan için flaş bir gelişme yaşandı...

Barcelona'dan flaş karar! Katalan ekibi, yeni sezon iç saha formaları Nike'ın online alışveriş sitesinde satışa çıkarılırken resmi mağazalarda da yerini aldı.

İspanyol devi yeni sezon iç saha formaları ile ilgili geçtiğimiz günlerde duyuru yapmıştı. Ancak kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı.

İki versiyonu olan formalardan Vapor Match İsimsiz forma 140 Euro'dan, isim eklendiğinde ise 155 Euro'dan satışa çıkarıldı. Stadium modeli ise isimsiz olarak 85 Euro, isimle birlikte 100 Euro'dan satılmaya başlanırken formalardaki Arda Turan detayı gözlerden kaçmadı...

Formayı isimle satın almak istediğinizde açılan oyuncu listesinde Messi, Neymar, Suarez, Iniesta, Pique, Sergio Busquets, Rakitic ve Mascherano yer alırken Arda Turan'ın olmaması dikkat çekti.

Arda'nın adının listede olmaması oyuncunun satılacağı şeklinde yorumlanırken Katalan devine yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo, çok konuşulacak bir habere imza attı...

Katalan yayın organı, yeni Teknik Direktör Ernesto Valverde'nin kadroda düşünmediği isimler arasında yer verdiği milli futbolcumuzun yeni adresini duyurdu.

El Mundo Deportivo, Barcelona'da gelecek sezon takımda düşünülmeyen oyuncular arasında olduğu iddia edilen Arda Turan'ın Galatasaray'a geri dönebileceği yazdı.

Arda Turan 2015 yazında Atletico Madrid'den Barcelona'ya sözleşme dahilindeki bonuslarla birlikte 41 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olmuştu. 30 yaşındaki milli futbolcumuz senelik 7 milyon Euro garanti ücret alıyor.

Ancak Arda'nın senelik maaşı İspanya'da futbolculardan alınan %52 oranındaki vergi sebebiyle 3 milyon 380 bin Euro'ya kadar düşüyor.

Bu sezon La Liga, Şampiyonlar Ligi, Kral Kupası ve Süpercopa'da toplamda 30 maça çıkan milli yıldızımız 13 gol kaydederken 7 asist yaptı.

Arda Turan, 2016-2017 sezonunda toplamda 1847 dakika sahada kaldı ve gol başına 142 dakikalık bir ortalama yakaladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI