radyobir
radyobir

Arjantin Cumhurbaşkanı hastaneye kaldırıldı

Ria Novosti'nin 3 Kasım Pazartesi günü Arjantin Cumhurbaşkanlığı İdaresi'ne dayandırarak bildirdiğine göre, Arjantin Cumhurbaşkanı Christina Fernandez de Kirchner kapmış olduğu bir enfeksiyon sonucunda ateşi çıkması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

03 Kasım 2014 11:40 | Kategori: Dünya

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada "Christina Fernandez de Kirchner enfeksiyon nedeniyle ortaya çıkan ateş sonucu rahatsızlanmıştır. Bu nedenle gerekli muayene ve tedavi yapılması için Otamendi Hastanesi’ne kaldırılmasına karar verildi” denildi.
Kirchner’e birkaç yıl önce tirod bezinin sağ tarafında karsinom teşhisi konulmuştu. Gerçekleştirilen ameliyat ve sonrasındaki histolojik araştırmalar sonrasında onun vücüdunda kanser hücrelerine rastlanmamıştı. Konulan kesin teşhis sonucunda ise cumhurbaşkanındaki tümörün iyi huylu bir özellik taşıdığı ortaya çıktı. O başarılı bir şekilde tümör alma ameliyatı geçirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI