radyobir
radyobir

Arsenal'den Yusuf Yazıcı için dev teklif

Premier Lig devlerinden Arsenal, Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için 13,5 milyon Euro teklif yaptı. Bayern Münih, Atletico Madrid, Milan, Monaco ve Sevilla da devrede.

02 Kasım 2017 12:02 | Kategori:

Trabzonspor’un ‘yeni starı’ Yusuf Yazıcı, performansıyla Avrupa devlerini peşine taktı. Son olarak Galatasaray karşısında döktüren ve attığı golle dikkat çeken 20 yaşındaki yeteneğe en ciddi teklif Premier lig ekibi Arsenal’den...

Kısa süre önce Bordo-Mavililer’e 13.5 milyon Euro’luk teklifte bulunan İngiliz devi, Trabzon’un 20 milyon Euro istemesi üzerine teklifini yükseltti. Yusuf’u kaçırmak istemeyen Arsenal’in 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ifade edildi. Öte yandan milli yıldızla Bayern Münih, Atletico Madrid, Monaco, Milan ve Sevilla’nın da ilgilendiği belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI