radyobir
radyobir

Artık gelin arabaları böyle oluyor!

Gelin arabaları artık eskiye oranla daha lüks, daha konforlu. Farklılık arayan çiftler, gelin arabalarını seçerken farklı şeyler arıyorlar.

25 Mayıs 2015 11:55 | Kategori: Yaşam

Gelinlik, düğün mekanı, fotoğrafçı, davetiyeler, balayı, takılar, çiçekler, düğün pastası, kuaför, müzik, nikah şekeri ve gelin arabası derken hazırlık listesi uzayıp gidiyor. Günümüzde çiftler düğünlerini planlarken alışverişten kuaföre, ailelerini salona götürmekten gelin arabasına kadar tüm transferleri vip gelin arabaları ile yapmayı seçiyorlar.

Gelinlik ile seyahat etmenin ne kadar zor olduğunu düşünüldüğünde vip gelin arabaları ile hem farklılık arayanların hem de konfora önem verenlerin istekleri yerine geliyor. Ayakta durmaya müsait yüksek iç mekandaki rahat ve aralıklı koltuklar, gelinlik ile seyahati kolaylaştırıyor. Gelin ve damattan başka kimselerin de oturabileceği özel koltuklar bulununan vip minibüslerdeki özel iklimlendirme sistemi sayesinde özellikle sıcak havalarda konforlu yolculuklar mümkün oluyor. Özel kasası, tv ve müzik sistemi, buzdolabı, çay kahve makinası ve daha pek çok özellik bu araçlarda standart olarak sunuluyor. Bazı araçlarda özel wc, lavabo ve mutfak bölümleri de yer alıyor.

Evlenme teklifi, mezuniyet baloları, doğum günleri gibi özel günlerdeki transferlerde talebe göre özel donanımlı vip araçlar ile trafik ve park yeri endişesinden uzak tam zamanında, kusursuz hizmet veriliyor.

Şehir içinde gezintiye, alışverişe ya da akşam yemeğine gitmek isteğinizde tam zamanında özel şoförü ile vip aracınız kapınızda sizi bekliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI