radyobir
radyobir

Artık "yaani"den arayacağız...

Yaani, müşterileri internette gezinmelerini ve arama yapmalarını sağlayan yerli arama motorudur. YAANİ ilk olarak yerel içeriklere öncelik verir. YAANİ müşterilerinin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır.

14 Şubat 2018 12:51 | Kategori: Bilim ve Teknoloji

Kullanıcıların internetteki bütün bilgilere erişimesini ve merak edilen tüm sorulara yanıt bulmasını kolaylaştırır. Bunun yanı sıra; Turkcell müşterileri, YAANİ uygulamasını indirdiğinde ve aktif kullandığında ÜCRETSİZ data kazanırlar. 

Servis Detayları

Yaani, tüm operatör aboneleri tarafından kullanılabilir. Bu uygulamayı tüm Android 4.1, iOS 9 ve üzeri işletim sistemlerine sahip mobil cihaz kullanıcıları indirip kullanabilir.

YAANİ, kullanıcıların sahip olduğu hızlı ve güvenli web gezinme deneyimini, YAANİ'ye özel özelliklerle birleştirmektedir. YAANİ'yi kullanan kullanıcılar önemli buldukları her şeye tek bir yerden erişim sağlayabilecekleri kişiselleştirilmiş bir internet deneyimine sahip olurlar.

İstediğiniz bilgiyi arayın;
Güncel haberleri okuyun;
Anında bulunduğunuz lokasyondaki hava durumunu öğrenin;
Size yakın restoranları arayın;
En yakın sinemada oynayan filmleri ve seansları öğrenin;
Aradığınız müziği Fizy’de dinleyin;
Favori sitelerinizi kaydedin, arkadaşlarınızla paylaşın.
 Ayrıca Turkcell aboneleri Yaani’yi kullanarak data kazanırlar
Yaani uygulamasından yapılan aramalar sonucunda gördüğünüz arama sonuçlarını içeren sayfa, Turkcell müşterileri için ücretsizdir. (Müzik ve Haritalar kategorisi hariç)
Turkcell müşterileri Yaani’yi ilk defa telefonlarına yüklediklerinde 1 hafta geçerli 1 GB internet paketi hediyesi kazanırlar. Hediyeyi kazanmak için Turkcell data bağlantılarından (LTE - 3G - Edge - GPRS) sadece bir kere uygulamayı kullanmaları gerekmektedir.
Ayrıca Turkcell müşterileri, Yaani İnternet Tarayıcısı'nı ayın en az 10 günü kullanarak, en az 20 arama yaptıkları takdirde, bir hafta geçerli her yerde kullanabilecekleri 1 GB data paketi hediyesi daha kazanırlar.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI