radyobir
radyobir

Asamoah F. Bahçe'ye doğru...

Sarı lacivertliler, Galatasaray'ın da peşinde olduğu hatta anlaştığı yönünde haberler çıkan yıldız futbolcuyla temasa geçti... Pazarlık masasında, sarı lacivertliler öne geçti.

26 Ekim 2017 11:57 | Kategori:

Derbi sonrası çıkan tartışmalarla gündem yaratan Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yeni bir savaş kapıda... Sarı- Lacivertliler'in çok gizli bir şekilde yürüttüğü transfer planına göre ortalık karışacak... Alınan bilgilere göre, Cimbom'un gözbebeği olan yıldız bir isme Fenerbahçe de kancayı attı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Juventus'un Ganalı yıldızı Asamoah ile ilgili bir değerlendirme yapan Sarı-Lacivertli yönetim teklif kararı aldı. Yönetim, Ocak'ta Asamoah ve menajeri ile temaslara start verecek. Şimdiden yapılan görüşmelerde ise Cimbom'a karşı bir adım öne geçildi.

Bu sezonun başında Galatasaray ile anlaşan yıldız futbolcu, Juventus'un kendisini bırakmaması nedeniyle takımda kalmıştı. Fakat Asamoah yeni sezon için Sarı-Kırmızılılar'a söz de vermişti.

​Fenerbahçe mali açıdan daha iyi bir teklif yaparak Asamoah'ı ikna edeceğini düşünüyor. Galatasaray cephesinin ise çok rahat olduğu ve "Asamoah sadece bize gelir" dediği belirtiliyor. Bu transfer görüşmesinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu olurken, yılbaşında Asamoah'ın hangi büyüğün formasını giyeceği kesinleşecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI