radyobir
radyobir

Asamoah teklifi doğruladı

Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Kwadwo Asamoah, ülkesinde yayın yapan bir radyo kanalına flaş açıklamalarda bulundu.

17 Mayıs 2018 11:49 | Kategori:

Juventus'ta forma giyen Ganalı sol bekin adı Kwadwo Asamoah'ın adı uzun bir süredir Galatasaray'la birlikte anılıyordu.
 
Son zamanlarda 29 yaşındaki yıldız futbolcunun Inter'e transferinin bittiği yönünde haberler çıkmıştı.
 
Ülkesinde yayın yapan Atinka FM adlı bir radyo kanalına konuşan Asamoah, hakkında çıkan haberleri yalanlarken Türkiye'den teklif aldığını da doğruladı. 

"Her günüm hakkımda sosyal medyada çıkan dedikoduları okumakla geçiyor." diyen Ganalı oyuncu, bununla birlikte hâlâ Juve'nin oyuncusu olduğunu ve hiçbir kulüple anlaşmadığını belirtti.

Sezon sonunda ya Juventus'la kontrat yenileyeceğini ya da başka bir takıma gideceğini söyleyen Asamoah, "Bu konuda henüz karar vermedim." ifadelerini kullandı.
 
İngiltere ve Türkiye'den pek çok teklif aldığını açıklayan yıldız sol bek, "Ancak sadece transfer olmak için başka bir takıma gitmeyeceğim. Juve'de rahatım ve pişmanlık duyacağım bir iş yapmak istemiyorum." şeklinde konuştu.

Asamoah'ın bu sözleri, Sarı Kırmızılılar'ın Ganalı oyuncuyla hâlâ ilgilendiği şeklinde yorumlandı.

Cim Bom, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuyu transfer ettiği takdirde herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.

29 yaşındaki sol bek, 2012 yazında Udinese'den 18 milyon euro karşılığında transfer olduğu Torino devinde 6. sezonunu geride bıraktı.

Bu sezon takımıyla 26 maçta forma giyen Ganalının piyasa değeri ise 12,5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI