radyobir
radyobir

ASELSAN'da operasyon!..

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı az önce yeni bir ByLock operasyonu başlattı. 8'i ASELSAN, 10'u da diğer kamu kurum ve kuruluşlarından olmak üzere toplam 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

07 Haziran 2017 10:51 | Kategori:

Savcılık kaynaklarından yapılan bilgilendirmede, "FETÖ'ye üye olma suçundan yürütülen soruşturma kapsamında ASELSAN'da görevli olan 8 kişi hakkındaBu kez ASELSANda operasyon
ve bu kişilerlerle Bylock üzerinden yazışma yaptığı tespit edilen Ankara ilinde başka kamu ve özel kurumlarda çalışan 10 kişi olmak üzere toplam 18 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş olup gözaltına alma ve diğer soruşturma işlemleri devam etmektedir.

ASELSAN'daki görevli 8 kişinin 4' ü halen görevde olup diğer 4'ü hakkında ihraç çıkarılma işlemleri daha önceden yapılmıştır. Gözaltı kararı verilen 18 kişinin hepsi bylock kullanıcısıdır" denildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI