radyobir
radyobir

Asena kemer sıkmaya başladı

15 Bin liralık ev kirasını ödemekte zorlanınca daha uygun bir eve taşındı...

14 Haziran 2017 04:30 | Kategori: Magazin

Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin'le olan davalarıyla uğraşırken bir yandan da eski şaşalı günlerini mumla arıyor. Bir programda sunuculuk yapan Atalay, ultra lüks yaşantısından vazgeçmek zorunda kaldı. 

Güzel sunucu, bir önceki evinin kirasını ödemekte zorlanınca geçtiğimiz ay İstanbul Maslak'taki Mashattan'da kiralık ev arayışına girdi. Emlakçılar sonunda Asena Atalay'ın istediği fiyatta bir ev buldu ve ünlü sunucu yeni evine taşındı. Bir önceki evine 15 Bin lira kira vermek istemeyen Atalay'ın yeni evine aylık 5 Bin Lira ödediği öğrenildi.

Asena Atalay, Caner Erkin'le evli olduğu dönemde lüks araçları ve pahalı harcamalarıyla gündeme geliyordu. Şimdilerde ise, kemer sıkma politikası uyguluyor ve boşa para harcamamaya çalışıyor. Güzel sunucu, yakınlarına yeni evini çok sevdiğini ve çocuğuna orada daha iyi baktığını söylüyormuş

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI