radyobir
radyobir

Aşk soruları terletti

Genç şarkıcı Şiva gözde tatil merkezi Bodrum'da Çarşamba gecelerine damgasını vurmaya devam ediyor... Geçtiğimiz gece çıktığı Bodrum Pasha Club sahnesinde yüzlerce hayranına unutamayacakları bir gece yaşatan Şiva, güzelliği ile de göz kamaştırdı.

16 Ağustos 2018 13:58 | Kategori: Magazin

Sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Şiva, ''Biraz önce kapı açılınca içerideki kalabalığı gördüm ve yine dizlerimin bağı çözüldü. Böylesine coşkulu bir kalabalığın önünde şarkı söyleyecek olmak bizim gibi gençler için gurur verici.'' diyerek heyecanını dile getirdi. Muhabirlerin son günlerde alevlenen Sertab Erener ile Demet Akalın arasındaki ''Atarlı şarkı-içi boş şarkı'' polemiğiyle ilgili sorularına ''Biz genciz, daha yolun başındayız. İkisi de ablam yaşında, kendi alanlarında rüşdünü ispatlamış iki dev isim. Yorum yapmamız ne kadar doğru olur bilemem ancak bence bu sorunu karşılıklı konuşarak ve diyalogla çözebilirler. İki medeni insan gibi münazara edebilirler. Bu ülkede kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor. Bunu da hesaba katmalı her iki büyüğümde. Ben bu polemikten çok sıkı bir kadın dayanışması çıkabileceğini düşünüyorum.'' sözleri ile yanıt veren genç şarkıcı konu aşk hayatına gelince ise kısa süreli bir panik yaşadı. Hayatına kimse olmadığını ve tamamen işine odaklandığını dile getiren Şiva, ''Hayat, çiçekler, gökyüzü, yıldızlar... Hadi sahneye geç kalıyorum ben arkadaşlar...'' diyerek röportajı kaçarcasına sonlandırıp akıllarda soru işareti bıraktı.

Yeni şarkısı "Tatlı Telaş” ile hayranlarını selamlayan Şiva bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve performansı ile kendisini dinlemeye gelenlerden tam not aldı. Yaklaşık bin kişilik kalabalığı repertuvarı ve performansıyla coşturan Şiva, performansının sonunda mikrofonu ünlü dj Kemal Doğulu’ya teslim etti.

Öte yandan gece için seçtiği süper beyaz elbisesiyle de yürek hoplatan genç şarkıcı Şiva, seyircilerden biri ile yaşadığı diyalogla da geceye damgasını vurdu. Bir hayranının kendisine gönderdiği elli şişe şampanyayı ''galiba şampanya fabrikanız var.' sözleriyle kabul eden genç sanatçı, hayranının gönderdiği şampanyı içmek yerine pet şişeden su içmeyi tercih etti. güzelliğiyle Yaklaşık bir buçuk kaldığı sahnede zaman zaman pop şarkılar da seslendiren Şiva sahnesinin finalini "Kabahat" şarkısı ile yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI