radyobir
radyobir

Aslı Enver ihanetten sonra ilk kez ortaya çıktı

Sevgilisi Murat Boz'u kendisine Bahar - Nihal Candan kardeşler ile ihanettiği gerekçesiyle terk eden Aslı Enver, yaşanan skandal olay sonrası ilk kez görüntülendi.

20 Mayıs 2017 00:21 | Kategori: Magazin

Başrolünü oynadığı "İstanbullu Gelin" dizisinin çekimleri için Bursa'da bulunan Aslı Enver, röpo gününde İstanbul'a geldi.

Sevgilisi Murat Boz'un kendisini aldatması sonrası doğum günü kutlaması için bile İstanbul'a gelmeyen Enver, çocukluk arkadaşının Emirgan'da ki bir yemeğine katıldıktan sonra bir bayan arkadaşı ile sahilde gezintiye çıktı.

Arnavutköy'de arkadaşımın kullandığı araçla dolaşırken karşısında gazetecileri bulan güzel oyuncu şaşkınlığını gizleyemedi. Bayan arkadaşı gaza basarak uzaklaşmak istedi ancak araç trafikte sıkışıp kaldı. Bunun üzerine camı açmak zorunda kalan Aslı Enver, habercilerin tüm ısrarlarına rağmen terk ettiği sevgilisi Murat Boz ve ihanet gecesi ile ilgili hiç bir soruya cevap vermedi. Daha sonra trafik açıldı ve arkadaşıyla birlikte hızla uzaklaşarak gözden kayboldu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI