radyobir
radyobir

Aslı rolü benim için yazıldı

Efes kızı olarak sürdürdüğü dans kariyerine nokta koyup oyunculuğa yoğunlaşan Serap Çetintürk, "Hadi Hayırlısı: Istakoz'un Haritası" filminde başrollerden birini üstlendi. Çetintürk, 14 Nisan'da vizyona girecek filmde 'Aslı' rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

02 Nisan 2023 13:10 | Kategori: Magazin

Uzun yıllar sürdürdüğü dans kariyerini noktaladıktan sonra kendini tamamen oyunculuğa adayan Serap Çetintürk, yeni bir komedi filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çetintürk’ün ‘Aslı’ karakteriyle başrollerden birini üstlendiği "Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası” 14 Nisan’da vizyona girecek.

HEM GÜLDÜRECEK HEM AĞLATACAK

Serap Çetintürk, "Tam bir aile komedisi” diye tarif ettiği "Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nın vizyona gireceği günü iple çekiyor: "İzleyen herkes bu filmde kendinden bir parça bulacak. Macera, komedi, dram, aşk, aile bağları gibi birçok temayı işledik. İzleyiciyi zaman zaman güldürüp zaman zaman ağlatacağız. Bir sürü sürprizle karşılaşacağınızdan da emin olun.” 

DELİKANLI BİR KIZ

Güzel oyuncu, hayat verdiği ‘Aslı’ karakterini ise şöyle anlattı: "Aslı, alkolik babası ve üvey annesiyle büyümüş, genç yaşta evden ayrılmak zorunda kalmış, kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışan delikanlı bir kız. Atarlı giderli, haksızlığa gelemeyen bir karakter. Ama aşk değiştirecek onu! Aslı’yı oynamak zor olmadı benim için, çünkü çocukluğumdan beri beni tanıyan yapımcımız ve aynı zamanda filmin hikayesini de yazan Davut Bekri, bu karakteri beni düşünerek oluşturmuş.”

DEFİNE MACERASI

Yönetmen koltuğunda Şiar Zaim’in oturduğu, senaryosunu Davut Bekri ve Cengiz Küçükayvaz’ın yazdığı, diğer başrolleri Cengiz Küçükayvaz, Hakan Bilgin Davut Bekri, Bülent Çolak ve Turgay Tanülkü gibi oyuncuların üstlendiği "Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”, define peşindeki bir grubun başına gelen komik olayları beyazperdeye taşıyacak.
--

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI