radyobir
radyobir

Aslıhan Güner Paris'te stres attı!..

Güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner eşi Mert Kılıç ile birlikte Paris'te stres attı.

31 Aralık 2014 13:26 | Kategori: Magazin

Paris seyahatinin son derece güzel geçtiğini belirten Aslıhan Güner, "Paris’te arkadaşlarımızla buluşup,  oldukça yağmurlu ve serin bir gün olmasına rağmen keyifle Champ Elysees’te gezdik. Eyfel Kulesi’ne de gittik tabi ki. Bir palyaço ile bile fotoğraf çektirdim. Uzun zamandır hem bu kadar romantik hem de eğlenceli bir gün geçirmemiştim. Eşime de bana da çok iyi geldi. En kısa zamanda tekrar gideceğiz.” dedi. 
Bir sonraki Paris seyahatinde oyunculukla ilgili workshop’lara katılacağını söyleyen Aslıhan Güner; "Bir sonraki seyahatimde kariyerim için de farklı fırsatları değerlendirmek istiyorum.  Fransız sineması beni her zaman çok etkilemiştir. Ünlü yönetmen Luc Besson ile tanışma durumumuz söz konusu. Her şey istediğim gibi giderse, belki önümüzdeki yaz bir Fransız filminde de rol alabilirim; neden olmasın…”  diyerek Avrupa’ya açılacağının sinyallerini verdi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI