radyobir
radyobir

Asyalı görünmek için 10 ameliyat geçirdi

Güney Kore kültürüne ve özellikle drama ile K pop müziğine ilgi duyan 25 yaşındaki Brezilyalı genç Max, idollerine daha yakın olmak istedi. Max bunun için estetik ameliyatı olmayı göze aldı ve dış görüntüsünü değiştirdi.

10 Haziran 2014 11:09 | Kategori: Dünya

Şimdi gencin saçları siyah, gözleri Uzakdoğuluların gibi çekik. Bununla da kalmayan Max, ismini de değiştirdi ve Sian ismini aldı. Max’ın gerçek kimliğini sadece burnu ele veriyor. HaberiMailOnline duyurdu.
Güney Kore’nin Dongseo Üniversitesi’nde bir yıl okuyup kimlik değiştirmeye karar veren genç Brezilyalı daha 19 yaşından beri Güney Kore’ye hayran.
Genç adam, 10 ameliyat geçirdi. Ameliyatların toplam maliyeti üç bin dolar. Gerçek bir Asyalı görüntüsüne kavuşma maliyetinin üç bin dolar olduğu da anlaşılmış oldu. Max, "Bir şeylerin yerinde gitmeyeceğinden hiç korkmadım. Sadece yüzümde işlemi kanıtlayacak ameliyat izi kalmasından korktum. Her şey geçti ve mükemmel görünüyorum” dedi.
Göz çekikliği ameliyatı olan Brezilyalı vatandaş saçlarını da boyuyor ve siyah lens takıyor. Max’a göre, "hereksin sadece bir hayat hakkı var ve bu nedenle istediği kimliği kimliğe bürünebilir”
Yeni görüntüsünün resmini Facebook’da paylaşan Max’ın özdeğişimi, binlerce kullanıcının beğenisini topladı. Asya kılıklı genç ayrıca, değişim fikrinin babası tarafından desteklenirken annesinin anlayış gösteremediğini de ifade etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI