radyobir
radyobir

Ata'nin yirmilik çıtırı!

Yaklaşık 1 aydır aşklarını gözlerden uzak yaşayan komedyen Ata Demirer ile oyuncu Aslı Turanlı, önceki gece kaçmaktan vazgeçti.

02 Şubat 2019 02:46 | Kategori: Magazin

Mazlum AYDIN

Demirer’in BKM’deki oyunu sonrası sabah saat 04:30’a kadar yakın arkadaşlarıyla içeride olan sevgililer, oyun sonrası içeride kaldıkları 4 saatlik sürede 100 midye, 8 kokoreç, 4 kase çorba salata ve 2 ekmek sipariş etti. Sabaha karşı mekandan birlikte çıkan sevgililer, gazetecileri gülümseyerek selamladı. Gazetecilerin ünlü komedyene, ‘’Ata bey hayırlı olsun. Geçtiğimiz günlerde bir video paylaştınız. Sizce aşkın yaşı var mı?’’ sorusunu yanıtsız bırakan Demirer, bindiği taksi ile evinin yolunu tuttu.



Evime geldim! Artık çekmeyin!

Cihangir’deki evine geldiği sırada da gazetecilerin ısrarlı sorularıyla karşılaşan komedyen, ‘’Aranızdaki yaş farkından dolayı sürekli eleştiriler oldu. Neler söyleyeceksiniz?’’ sorusuna da cevap vermedi. Demirer, ‘’Burası evimin önü, artık çekmeyin’’ diyerek kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi ile binaya giriş yaptı. Demirer’in sevgilisi hakkında, geçtiğimiz günlerde de 'Komedyenin evine taşındı' diye haberler çıkmıştı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI