radyobir
radyobir

Ataşehir'de silahlı saldırı

Ataşehir'de, 41 yaşındaki Musa Uzun, tartıştığı bir kişi tarafından otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradı.

29 Ekim 2014 09:58 | Kategori:

Yaralı olarak otomobiliyle 200-300 metre kaçan Uzun, çevredekilerin haber vermesiyle ambulansla hastaneye kaldırıldı. Uzun, kendisini kayınpederinin vurduğunu iddia etti. Polis, kaçan silahlı saldırganı arıyor.
Olay saat 21.00 sıralarında Küçükbakkalköy Mahallesi, Necmeddin Erbakan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 FY 5228 plakalı otomobilin sürücüsü Musa Uzun, cadde üzerinde kimliği belirsiz bir kişiyle tartışmaya başladı. Otomobilden inmeyen sürücü ile kimliği belirsiz kişi arasındaki tartışma bir anda küfürlü kavgaya dönüştü. Bunun üzerine, saldırgan belinden çıkardığı silahla Uzun'a kurşun yağdırdı. Bacağına isabet eden kurşunlara rağmen Musa Uzun yaralı olarak otomobiliyle 200-300 metre uzaklaşmayı başardı. Uzun, bağırarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Yaralıyı gören vatandaşlar da polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelirken, sağlık ekipleri de yaralıya ilk müdahaleyi otomobilin içinde yaptı. Yaralı, daha sonra sedyeyle ambulansa taşındı. 

"KAYINPEDERİM VURDU"

Musa Uzun, ambulansa konulurken, basın mensuplarının "Kim yaptı?" sorusuna, "Konuşmak için beni çağırdı kayınpederim, daha sonra ateş etti bana" diye cevap verdi. Yaralı, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Görgü tanığı bir kişi, "Birbirleriyle tartışıyorlardı. Elindeki poşeti araca vurdu. İn aşağıya diyerek küfür etti. Belinden çıkardığı silahla 3 el ateş etti" diye konuştu 
Polis, olaydan sonra yaya olarak kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI