radyobir
radyobir

Ataşehir'de korkutan yangın

Bir binanın çatı katında çıkan yangında 3 binanın çatısı zarar gördü. Yangını söndüren itfaiye erleri zor anlar yaşadı.

02 Ağustos 2017 08:18 | Kategori: Yaşam

Ataşehir’de bir binanın çatı katında başlayan yangın çevre sakinlerine korku dolu dakikalar yaşatırken, olayda 3 binanın çatısında hasar meydana geldi. Yangına müdahale eden itfaiye erleri zor anlar yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, Esatpaşa Mahallesi Regaip Sokak içerisinde 2 katlı bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede yayılarak çevrede bulunan 2 binanın daha çatısına sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, itfaiye toplam 3 binanın çatısına yayılan alevleri söndürmek için büyük mücadele verdi. Söndürme çalışmaları sırasında üzerine parça düşen bir itfaiye eri diğer itfaiye erleri tarafından ambulansa götürüldü. İtfaiye eri ambulansta sağlık kontrolünden geçirildi. Alevler ise itfaiyenin uzun süren uğraşları sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaralı ve can kaybı yaşanmazken, 3 binada maddi hasar oluştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI