radyobir
radyobir

Ateş bacayı sardı!..

2014'ün bitmesine sayılı günler kala, yılın sürpriz aşk haberi Meryem Uzerli'den geldi. İşadamı Can Ateş'le olaylı bir ayrılık yaşayan oyuncunun "Muhteşem Yüzyıl"daki rol arkadaşı Ozan Güven'le yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

18 Aralık 2014 07:47 | Kategori: Magazin

Geçtiğimiz yıl ‘tükenmişlik sendromu’ yaşadığı gerekçesiyle başrolünde oynadığı "Muhteşem Yüzyıl” dizisinden ayrılıp Almanya’ya giden Meryem Uzerli, Türkiye’ye bir döndü pir döndü. Almanya’ya gidişinden kısa bir süre sonra hamile olduğu ve işadamı Can Ateş’le olaylı bir ayrılık yaşadığı ortaya çıkan Uzerli, kızı Lara’yı dünyaya getirdikten sonra yeni bir dizi projesi için Türkiye’ye döndü ve yeni aşkı yine burada buldu. Meryem Uzerli, "Muhteşem Yüzyıl” setinde tanıştığı, dizide Rüstem Paşa’yı canlandıran Ozan Güven’le aşk yaşamaya başladı. Çiftin gizlemek için büyük çaba sarf ettiği ilişkisi, önceki akşam Akatlar’da ortaya çıktı. Cem Yılmaz’ın Akatlar’da bulunan evine misafirliğe giden Uzerli ve Güven, evden gece saat 01.00’de ayrıldı. Önce çevreyi kolaçan eden Ozan Güven, sokakta kimsenin olmadığını görünce Meryem Uzerli’yle dışarı çıkıp el ele yürümeye başladı. İkili, bir anda karşılarında objektifleri bulunca büyük panik yaşadı. Önce ellerini ayıran çift, ardından birbirinden uzaklaştı ve hızla yürümeye başladı. Ancak panik havası kısa sürede dağıldı. Ozan Güven, yeniden Meryem Uzerli’nin yanına gitti, elini omzuna attı. Uzerli de kolunu sevgilisinin beline doladı. İkili, "Hayırlı olsun, ne zamandan beri birliktesiniz?” sorusunu gülerek yanıtsız bıraktı. Sevgililer, daha sonra Ozan Güven’in evine girdi. 
Ozan Güven, oğlu Ali’nin annesi yönetmen Türkan Derya’dan boşandıktan sonra Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Hüsnü Güreli’nin kızı Yosun Güreli’yle aşk yaşamış, ancak ilişkileri uzun ömürlü olmamıştı.
Meryem Uzerli ise kızı Lara’nın babası işadamı Can Ateş’le olaylı bir ayrılık süreci yaşamış, Ateş’in Almanya’ya kızını görmeye gitmesi, çiftin barıştığı iddialarını gündeme getirmişti.
Meryem Uzerli ile Ozan Güven’in yeni aşkı, geçmişe sünger çekip eski defterleri kapattıklarını da gözler önüne serdi. Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu yaşadığı gerekçesiyle Almanya’ya gidince "Muhteşem Yüzyıl”daki rol arkadaşlarından destek mesajları almıştı. O isimlerden biri de Ozan Güven’di. Güven, moral mesajlarıyla Uzerli’ye destek olmuştu. Uzerli de kısa süre önce Güven’e yeni filmi "Pek Yakında” için tebrik mesajı yollamıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI