radyobir
radyobir

Atiye kıyafetiyle yürekleri hoplattı

İstanbul, baharı "çiçeklerin gücü" konseptli özel bir karnavalla karşılıyor. Karnavalın ilk konserini ise gençlerin en sevdiği sanatçılardan Atiye verdi. Atiye, sevilen şarkılarıyla baharın enerjisini Mall of İstanbul'a taşıdı.

27 Nisan 2015 06:10 | Güncelleme :27 Nisan 2015 13:21 | Kategori: Magazin

Karnavalın ilk konserini ise sevilen sanatçı Atiye verdi. Baharın coşkusu Atiye’nin enerjik şarkılarıyla doruğa ulaştı. Yoğun ilgi gören konserde ünlü sanatçı seslendiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

İstanbul’da Hıdırellez coşkusu

Baharı müjdeleyen Hıdırellez Bayramı 2 Mayıs’ta Mall of İstanbul’da, Roman Müzik grubunun eğlenceli ritimleriyle, 3 Mayıs’ta Pire Mehmet Müzik grubunun şovuyla kutlanacak. 5 Mayıs Salı günü ise Suzan Kardeş, Hıdırellez coşkusunu vereceği özel bir konser ile taçlandıracak. Mall of İstanbul, Hıdırellez’in geleneklerini de şenliklere entegre ederek eksiksiz bir kutlama yapmayı amaçlıyor. Hıdırellez ateşi ve özel hazırlanan gül bahçelerinde güllere ve özel dilek ağaçlarına dilekler dilenecek. Karnaval süresince ip cambazı, tahta bacak, ateş cambazı şovlarıyla etkinliklere renk katacak.

16 Mayıs’ta ise alternatif rock grubu Model’in dinamik canlı performansı ile gençler yerinde duramayacak.

Hugh Jackman yeniden İstanbul'a gelecek

Ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle gösterisine çıkamadan Türkiye'den ayrılan Hugh Jackman, mayıs sonunda 3 günlüğüne yeniden İstanbul'a gelecek.

Yunan müziğinin divasından siyasetçilere çağrı

Yunan müziğinin divası olarak kabul edilen Alexiou, "Keşke siyasetçiler de bizler gibi olabilse. İki ülke arasında hiçbir sorun kalmazdı" dedi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI