radyobir
radyobir

Avcı, gözünü F. Bahçeli yıldıza dikti

Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibinin 6 puan önünde şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı'dan sürpriz karar...

20 Mart 2019 13:23 | Kategori:

İstanbul ekibinin teknik direktörü gelecek sezonla ilgili bir hamlede bulundu...

Tarihinin ilk şampiyonluğu yaşamak için mücadelesini sürdüren Medipol Başakşehir'de transfer çalışmaları başladı...

Devre arası transfer dönemini iyi değerlendiren Başakşehir, savunmaya Serdar Taşçı ve Fedor Kudryashov hamlelerini yapmıştı...

Turuncu lacivertliler, Ersun Yanal'ın gelecek sezon kadroda düşünmediği yıldız futbolcuya talip oldu.

Gelecek sezon için stoper rotasyonunu genişletmeyi planlayan Abdullah Avcı'nın Fenerbahçeli yıldızı takımında görmek istediği öğrenildi.

Ersun Yanal'ın gelecek sezon takımda görmek istemediği oyuncular arasında yer alan Roman Neustadter'in Rusya'ya veya Almanya'ya gitmesi bekleniyordu.

Fakat ortaya sürpriz bir iddia atıldı… O da Avcı'nın stilini çok beğendiği Roman'la sözleşme imzalanmasını istediği oldu..

Medipol Başakşehir'in sezon sonunda Neustadter ile temasa geçeceği kaydedildi.

Kariyerine Almanya'nun Mainz 05 takımında başlayan Rus stoper, Borussia Mönchengladbach ve Schalke 04 takımlarında top koşturduktan sonra 2016 yılında bedelsiz olarak Fenerbahçe transfer olmuştu.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro.

Abdullah Avcı, Medipol Başakşehir'in Kayserispor deplasmanında 2 puan bıraktığı maçın ardından bu açıklamaları yapmıştı...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI