radyobir
radyobir

Avender'den Ahde Vefa Platformu'na ziyaret

Avcılar Engelliler Dernek Başkanı Ahmet Vardar, yönetimi ve çok özel çocuklarıyla birlikte Ahde Vefa Platformu'na ziyarette bulundular.

28 Ağustos 2018 20:30 | Kategori: Yaşam

Özel (Engelli) Çocuklar, Platform üyeleri tarafından oldukça yoğun ilgi ve alaka ile karşılandı.

İBB Meclis Üyesi Ahde Vefa Platform Başkanı Nuran Kırlak Hanımefendi, özel çocukların mutluluğu karşısında duygularına hakim olamadı.



Başkan Kırlak, "Bu ziyaretler toplumumuzun dinamik taşları ve manevi değerleri olan kıymetleri hatırlamak ve hatırlatmak amaçlıdır. Çünkü Allah bizlere sılah-i rahim ziyaretlerini, yakınlarımıza ve komşularımıza yardım yapmayı emretmekte. Bu vesile ile bizleri ziyaret ederek onurlandıran Avender Başkanı Ahmet Vardar beye çok teşekkür ederim dedi.

Avender Başkanı Ahmet Vardar, misafirperverliği ve çalışmalarından dolayı Başkan Nuran Kırlak hanıma teşekkür etti.



Ayrıca Ahde vefa Platformu, Beylikdüzü Eski İlçe başkan yardımcısı Zeynep hanım, TRT Haber İstihbarat Muhabiri Tuba Demirel, Avcılar Erzurumlular Dernek Başkanı Kenan Kurt ve Ağrı Federasyonu Kadın Kolu Başkanı Ayşe Can Gür ve Ensonnokta ve Anahtar Gazetesi Imtiyaz Sahibi Emin Beyaz‘ı Platform Merkezinde ağırladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI