radyobir
radyobir

AVM'de çete savaşları!..

Bahçelievler'de bulunan bir AVM'nin restoranında, Şirinler çetesi olarak bilinen suç örgütünün lideri Mehmet Sabri Şirin'le birlikte 8 kişi gözaltına alındı.

03 Kasım 2017 08:10 | Kategori:

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bahçelievler ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün, Şirinler suç örgütü üyelerinin Bahçelievler'deki ömür Plaza AVM'de buluşacağı istihbaratı üzerine harekete geçti.

Ekipler saat 18.00 sıralarında AVM'ye operasyon düzenledi. Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda, örgüt lideri Mehmet Sabri Şirin'in de aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 9 tabanca ele geçirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin, otoparktaki araçlarında ve evlerinde de aramalar yaptı.



Ele geçirilen malzemeler delil torbasına konularak emniyete götürüldü. Şirinler grubuna en son 3 Haziran'da Güngören'de Saral grubu tarafından saldırı düzenlenmişti.

Saldırıda 1 grup üyesi ölmüş, 2 grup üyesi ve 4 vatandaş yaralanmıştı. 

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Görgü tanıkları, "Biz spor yapıyorduk, polisler silahlarıyla yukarı çıktı. Anlayamadık ne olduğunu. Panik yaptık. İçeride şüpheli 2-3 kişi var, onları arıyorlarmış. İçeride bizi 1 saat kadar beklettiler, şimdi yeni çıkardılar" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI