radyobir
radyobir

AVM'de korkunç patlama!..

Avustralya'nın Melbourne şehrinde bir alışveriş merkezinde patlama meydana geldi. Bugün erken saatlerde bir araç yayaların arasına dalmış, polis sürücünün eylemi bilinçli bir şekilde gerçekleştirdiğini duyurmuştu.

21 Aralık 2017 13:23 | Güncelleme :21 Aralık 2017 13:37 | Kategori: Dünya

Avustralya’nın Melbourne şehrindeki Babyside Alışveriş Merkezi'nde bir patlama meydana geldiği belirtildi. Görgü tanıkları, alışveriş merkezinde birden fazla patlamanın meydana geldiğini ileri sürdü.

Durumun kontrol altına alındığı belirtilirken, Melbourne şehrinde bir aracın yayaların arasına dalmasının ardından meydana gelen bu patlamanın şüpheli olduğu aktarıldı.



"BİLİNÇLİ BİR EYLEM"

Kısa süre önce Avustralya'nın Melbourne kentinde bir araç yayaların arasında dalmış, Avustralya basını olayda en az 19 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Olay nedeniyle iki kişinin gözaltına alındığı aktarıldı. Melbourne polisi, "Gördüklerimize dayanarak, bunun bilinçli yapılmış bir eylem olduğunu söylüyoruz" ifadesini kullandı. Avustralya basını ise olayın ardından yere yatırılarak gözaltına alınan adam ait görüntüleri paylaştı.

Avustralya yayın kuruluşu ABC'ye göre, yetkililer, Flinders Street istasyonu yakınında yaşanan olayda aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı.




Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI