radyobir
radyobir

Avni Özgürel ile Türkiye Enstantaneleri

Şair İlhami Çiçek'in adını yaşatmak, genç nesillere tanıtabilmek ve aynı zamanda kültüre katkı sağlamak için, ismini ve bölümlerini şiirlerinden alan yeni kültür-sanat sitesi Bilmek Vaktidir, farklı isimleri, alanında isim yapmış yazarları ve dosya konularıyla yayın hayatına devam ediyor.

10 Mayıs 2021 21:57 | Güncelleme :10 Mayıs 2021 22:02 | Kategori: Edebiyat

Bilmek Vaktidir’in kurucusu ve aynı zamanda İlhami Çiçek’in kardeşi Mehmet Latif Çiçek'in son konuğu gazetemiz imtiyaz sahibi de olan gazeteci-yazar Avni Özgürel'di.

Avni Özgürel'in İstanbul'daki evinde gerçekleşen söyleşi; yazarın kendi dilinden hayatını, Türkiye'nin geçmiş siyasi iklimlerini, politikanın ideal zeminini içerdi.

İşte, kuşakların değişen profilleri üzerine yorumlarda bulunarak genç kuşaklara geçmişten günümüze Türkiye enstantaneleri sunan o söyleşi:


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI