radyobir
radyobir

Avrupa'nın başkenti çifte patlamayla sarsıldı!..

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Zaventem Uluslararası Havalimanı'nda iki patlama yaşandı. Belçika resmi televizyonu saldırılarda 14 kişinin öldüğünü, 35 kişinin ağır yaralandığını duyurdu.

22 Mart 2016 10:11 | Güncelleme :22 Mart 2016 14:37 | Kategori: Dünya

Havalimanındaki insanlar panik içinde, patlama seslerinin geldiği yerlerin aksi istikamette koşmaya başladı.

Yaşanan panik, saniye saniye kameralara yansıdı.

Bölgeden bildiren muhabirler, "Patlamanın çok şiddetli olduğunu biliyoruz. Çok sayıda ambulans yönlendirildi, yollar kapatıldı. Havalimanından dumanların yükselmesi şiddetini göz önüne koyuyor" diye aktardı.


"BURAYA GELMEYİN"

Brüksel havalimanının Twitter hesabından yapılan açıklamada, "İki patlama yaşandı. Bina boşaltılıyor.Havalimanı bölgesine gelmeyin" uyarısı yapıldı.

Patlamanın etkisiyle havalimanındaki camların kırıldığı görüldü.

TERÖR ŞÜPHESİ

Sky News'ün olay yerinden bildiren muhabiri Alex Rossi, "Binanın sallandığını hissettim. Toz ve duman vardı. Patlamanın yaşandığı yere gittim ve şoke olmuş insanlar vardı. Buradaki fikir, patlamanın bir çeşit terör saldırısı olduğunu yönünde. Ama havalimanındaki hiçbir yetkili tarafından doğrulanmadı" dedi.











Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI