radyobir
radyobir

Ayı kendisini görüntüleyen gazeteciye saldırdı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde çöplükte yiyecek arayan boz ayılar, bu kez kendisini görüntüleyen gazeteciye saldırdı. Gazeteci aracına girerek canını son anda kurtardı.

23 Temmuz 2018 04:00 | Kategori: Yaşam

Sarıkamış’ta boz ayılar karınlarını doyurmak için yavrularıyla birlikte ilçe çöplüğüne geliyor. Yavrularıyla birlikte gece yarısı çöplüğe gelen boz ayılar, burada karınlarını doyuyor. Çöplükte ayıları görüntülemek için bekleyen gazeteciler, yavrularıyla birlikte yiyecek için çöplüğe gelen boz ayının saldırısına uğradı. Haberciler yavru ayıları görüntülemek için aracından indi. Araç kapısını tedbir için açık bırakan muhabir, birden boz ayının saldırısına uğradı. Ayının koşarak üzerine geldiğini fark eden gazeteci, son anda kendisini araca attı. Aracın kapısını kapatan muhabir, ölümle burun buruna geldi. O anlar ise kameralara yansıdı. 



Haberciler daha sonra ayıları görüntülemeye devam etti. Yavrularıyla birlikte ilçe çöplüğüne gelen boz ayılar, burada çöplerin içerisinde buldukları yiyeceklerle karınlarını doyurdu. Ayılar daha sonra çöplükten ayrılarak Sarıkamış ormanlarının derinliklerde gözlerden kayboldu. 

Her akşam gece yarısından itibaren çöplüğe gelen ayılar vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi görüyor. Kars dışından gelen vatandaşlar, ayıları görmek için saatlerce bekliyor. Ayıları rahatsız etmeden uzaktan izleyen vatandaşlar, daha sonra bölgeden ayrılıyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI