radyobir
radyobir

Aykut Kocaman'dan şaşırtacak hamle...

Aykut Kocaman, Kayserispor maçında yine kadroda herkesi şaşırtacak bir hamle yapacak...

27 Ekim 2017 12:21 | Kategori:

Fenerbahçe, kötü başladığı sezonda kadro istikrarını bir türlü yakalayamadı. Bunda peş peşe gelen kırmızı kartların ve yaşanan sakatlıkların da etkisi oldu. Aykut Kocaman, ilk haftadaki Göztepe ile 2. haftadaki Trabzonspor maçına aynı 11’le çıkmıştı. Ayrıca 5. haftada oynanan ve 4-1 kazanılan Aytemiz Alanya mücadelesi ile son oynanan Galatasaray derbisindeki 11 de aynı oldu.

Kocaman, bir önceki Yeni Malatya karşısında sahaya sürdüğü kadroda da tek bir değişiklik yaparak derbide Soldado yerine Janssen’i görevlendirmişti. 52 yaşındaki çalıştırıcı, takımın sergilediği performanstan son derece memnun kaldı. Artık kadro istikrarını da oturtmak isteyen başarılı teknik adam, Galatasaray karşısında mücadele eden 11’i Kayserispor karşısında da sahaya sürmeyi planlıyor.

Bu durumda Martin Skrtel yeniden yedek kalacak. Kocaman, Neustadter’in Neto’yla yakaladığı uyumu bozmamak adına Skrtel’i bir hafta daha kulübede tutacak. Bu ikili Kayserispor karşısında da başarılı bir performans sergilerse, Slovak yıldızı yedek kalmaya devam edecek. İşte, Fenerbahçe'nin Kayserispor 11'i..

Carlos Kameni, Mauricio Isla, Neto, Roman Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Ozan Tufan, Nabil Dirar, Giuliano, Matthieu Valbuena, Vincent Janssen.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI