radyobir
radyobir

Aykut Kocaman iki ismi gönderiyor!..

Sarı lacivertlilerde ilk yarının sonu yaklaşırken, takımdan ayrılacak isimler de belirlenmeye başlandı.

17 Aralık 2017 10:57 | Kategori:

Fenerbahçe'de dev operasyon için düğmeye basıldı... Teknik Direktör Aykut Kocaman ilk etapta iki oyuncunun biletini kesti... Onların artık Fenerbahçe'deki günleri sayılı... Devre arasında bu iki isme katılacak olanlar da var...

Fenerbahçe’de gidecekler artık gün saymaya başladı. Müzmin sakat Robin van Persie için Ocak ayının, Türkiye’deki son günleri olması bekleniyor.

Tecrübeli futbolcu, yeni bir yabancı oyuncuya yer açmak adına, mutlaka kiralık olarak istediği takıma yollanacak. Hollandalı’nın ülkesi takımlarından Feyenoord’a ya da ABD ligi temsilcisi LA Galaxy’e transfer olacağı konuşuluyor.

Bursaspor’dan 2 sezon önce Fenerbahçe’ye katılan, geçen sezonun yarısından itibaren sakatlığı nedeniyle 9 aydır formadan ayrı kalan Fernandao’nun da, ülkesi Brezilya’dan gelen teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi. Tecrübeli futbolcunun devre arasında Cruzerio ile masaya oturacağı öğrenildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI