radyobir
radyobir

Aykut Kocaman'ın golcü adayları belli oldu

Niang'ın Premier Lig'den talipleri olsa da Fenerbahçe ile yaptığı görüşmede teklife 'Evet' demişti. Niang'ın Premier Lig'den talipleri olsa da Fenerbahçe ile yaptığı görüşmede teklife 'Evet' demişti.

17 Haziran 2017 14:51 | Kategori:

Transferde dolu dizgin ilerleyen Fenerbahçe’de Aykut Kocaman yeni golcüsünü belirliyor... İşte Fenerbahçe'de forvet adayları ve yaşananlar...

Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, teknik direktör Aykut Kocaman’ın da isteğiyle forvete kesin bir takviye yapacaklar.

Kocaman, "Robin van Persie’den daha iyisi var mı?” diyerek tercihini ortaya koydu. Ancak yeni golcü adaylarında da flaş gelişmeler yaşanıyor...

Moussa Sow’un yüksek maliyeti nedeniyle yeni sezonda takımda olması beklenmiyor.

Emenike ise istenmeyen adam konumunda. Bunun için de yönetim Robin van Persie ile forvetin yükünü kaldıracak bir ismin peşinde.

Forvet transferi için yoğun mesai harcayan F.Bahçe'de yönetim, Benjamin Moukandjo'yu listesine aldı. Sarı-lacivertli kulübün temsilcileri, Fransa'da Kamerun'lu golcü ve menajeriyle görüştü.

28 yaşındaki futbolcu ile temsilcisinin, teklife olumlu yaklaştığı kaydedildi. Lorient ise 1 yıl daha kontratı olan Moukandjo için 6 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Sarı-lacivertliler transferi 2-3 milyon Euro arası bir rakama bitirmenin peşinde…Moukandjo Lorient formasıyla bu sezon 27 maçta 13 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçe'de alternatif adaylardan biri de Leicester City'den Ahmed Musa.

Arsenal’de aradığını bulamayan Lucas Perez de listede ancak oyuncunun öncelikli La Liga'ya gitmek istediği biliniyor.

Batshuayi’de karar anı... Chelsea’nin Belçikalı yıldızı, daha önce yaptığı açıklamada büyük ihtimalle takımdan kiralık olarak ayrılacağını açıklamıştı.

Batshuayi, "Conte ile görüşüp sonra kararımı vereceğim” dedi. Genç forvetin gideceği takımdan oynama garantisi dışında en önemli beklentisi, şampiyonluğa oynaması. Bu nedenle aralarında West Ham’ın da olduğu 8 Premier Lig takımını geri çevirdi.

İngiliz basını, 23 yaşındaki forvetin yeni sezon Chelsea’de kalmayacağını ve kiralık olarak gönderileceğini yazdı. Fenerbahçe, Batshuayi’yi kiralamak için İngiliz ekibiyle olan iyi ilişkilerinden faydalanmak istiyor.

Doumbia gelmeye hazır... Fenerbahçe’nin birçok kez gündemine giren Seydou Doumbia, geçtiğimiz sezonu Basel’de kiralık geçirmiş ve başarılı olmuştu.

Roma, kadroda düşünmediği 29 yaşındaki golcüyü yeniden kiralık göndermeyi planlıyor. Sarı-Lacivertliler, Doumbia için yaptığı görüşmelerde önemli aşama kaydetti. Fildişi Sahilli yıldız, Kanarya’ya imza atmaya hazır.

Eğer Michy Batshuayi olmazsa, Doumbia ile son görüşme yapılacak. Öte yandan Doumbia Trabzonspor'un da listesinde...

Niang’da sorun yok... Sarı-Lacivertliler, Mbaye Niang ile yaklaşık 1 ay önce temas kurmuştu.

Milan’ın geçtiğimiz sezon Watrofd’a kiraladığı 22 yaşındaki oyuncu yeni sezonda da İtalyan ekibinde şans bulamayacak.

Niang’ın Premier Lig’den talipleri olsa da Fenerbahçe ile yaptığı görüşmede teklife ‘Evet’ demişti. Niang’ın Premier Lig’den talipleri olsa da Fenerbahçe ile yaptığı görüşmede teklife ‘Evet’ demişti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI